voor 2 personen, 295 kcal
ingrediënten
100 gram volkoren fusilli
1 courgette
1 wortel
1 stengel bleekselderij
1 kleine ui
1 rijpe tomaat
1 teentje knoflook
3 blaadjes salie
½ theelepel rozemarijn
1 eetlepel olijfolie
peper
bereiding
Maak de groenten schoon en snijd ze in blokjes. Bak de groenten, op hoog vuur, in de olie met de knoflook, de salie en de rozemarijn.
Verwijder na 3 minuten bakken de knoflook en voeg een scheut heet water toe. Laat de groenten gaar worden op een medium hoog vuur.
Maak het gerecht op smaak met peper.
Kook de pasta in ruim water tot het beetgaar is. Giet de pasta af en voeg de pasta toe aan de groenten.
Goed mengen en twee minuten op smaak laten komen.
Pasta is een gerecht voor de stabilisatiefase met een soep uit de afvalfase.
De pasta bevat veel groenten. En bij dit gerecht kun je combineren met tofu, tempeh, seitan of ei.