EET SOEP EN VAL AF

Je valt af zonder honger en zonder moeite

Afvallen met soep is niet nieuw. Afvallen met elke dag een andere lekkere soep is wel nieuw. Met het "eet soep en val af"-programma eet je elke dag een andere lekkere vers gemaakte soep. Je valt af, je komt niets te kort en je en kost je dan ook geen enkele moeite.
En je kunt elke gewenst moment beginnen. 

Probeer het “eet soep en val af”-programma en ervaar:

 • check
  je valt af door soep te eten
 • check
  je eet lekker, gezond en gevarieerd 
 • en je valt af

Het “eet soep en val af”-programma is speciaal geschikt voor mensen die:

 • check
  ​snel een paar kilo af willen vallen met blijvend resultaat
 • check
  op een gezonde manier willen afvallen. Je komt niets tekort
 • af willen vallen zonder honger en moeite
 • check
  hun smaak willen resetten 

Wil je ook afvallen met het "eet soep en val af"-programma?

quote-left

Het koolsoepdieet kende ik al. Maar na een paar dagen van de koolsoep, ging de soep me behoorlijk tegenstaan. De eerste dag mag je alleen fruit. De tweede dag alleen groenten.
Op dag drie groenten en fruit. En daar had ik naast de koolsoep niet genoeg aan.
Ik moest tenslotte gewoon werken. Na 3 dagen heb ik de handdoek in de ring gegooid.
Na een dubbele boterham met chocoladehagelslag voelde ik me gelijk een stuk beter.
Het "eet soep en val af"-programma bevalt me veel beter. Elke dag kies ik verse soepen met een ruime portie groente. Lekker met de recepten voor de eiwitproducten. Elke dag fruit. Ik kom niets te kort.
In twee weken ben ik 5 kg vet kwijtgeraakt. Met de onderhoudstips komen de kilo's er niet meer aan. Ik voel me heerlijk.

Chiara

quote-left

De soepen zijn makkelijk en snel te maken. Ik maak graag wat meer soep. Dan heb ik al soep voor de lunch of voor een andere dag.
Een keer werk, twee keer eten. Soep op voorraad is ook heel handig om het resultaat vast te houden op de onderhoudsdagen.

Evelien

quote-left

Het meeste effect heb je natuurlijk als je het hele programma van 14 dagen achterelkaar volgt. Helaas lukt dat niet altijd. Ik heb een druk sociaal leven. Ik ga graag uit eten. Ik heb nog wel eens een borrel met klanten.
Het is ook mogelijk om het programma in te korten naar het aantal dagen dat je wel beschikbaar hebt. Bijvoorbeeld 4 of 6 dagen achterelkaar. Zo kan ik toch genieten van een druk sociaal leven en houd ik de kilo's binnen de perken. En dat vind ik prettig.

Marieke

Wil je ook afvallen met het "eet soep en val af"-programma?